Logo för hemsidan. Det är ett Whiskyglas följt av texten Malt e Ballt

Om

Information om hemsidan

Den här hemsidan är gjord av mig, Daniel Eriksson, ingen whiskyexpert men jag uppskattar det goda i livet. :) Tanken med hemsidan är att du som läsare ska kunna få information på ett lätt sätt om whisky utan att det blir för krångligt, för det går ju, om man vill, att nörda in sig på varenda korn och varenda liten sak som skiljer det ena från det andra. Fördjupningar är jättekul, men det finns flera andra sidor som ägnar sig åt det när det handlar om whisky. Fokus för Malt e Ballt kommer att ligga på de svenska whisky destillerierna.

Bilder

Bakgrunden har jag fått från 123rf Stock Photos, via deras gratisvariant. Bilden finns dock inte längre som gratis material varför en direktlänk ej är möjlig. Bilden är bildbehandlad av mig. Bakgrunden i headern, Urquhart Castle vid sjön Loch Ness i Skottland, (slottsruinen) är fotad av mig.

Bidra till Malt e Ballt

Vill du bidra med något till Malt e Ballt? Du kanske har fina bilder från destillerier, du kanske vill skriva ett litet reportage om ett besök på ett destilleri eller vill berätta om någon speciell Whisky. Vad kul! Hör av dig!